CCOC UPB

SERVICII SPECIALIZATE DE CONSILIERE

Centrul de Consiliere si Orientare în Carieră al Universității POLITEHNICA din București lucrează de peste 10 ani cu generații întregi de studenți/absolvenți și facilitează integrarea socio-profesională a acestora, oferind ghidare în privința integrării profesionale și orientării în carieră prin dezvoltarea și exersarea competențelor „soft skills”.

SERVICIILE DE CONSILIERE OFERITE DE CĂTRE CENTRUL DE CONSILIERE ȘI ORIENTARE ÎN CARIERĂ SUNT GRATUITE ȘI SE BAZEAZA PE CONFIDENȚIALITATE!

Consiliere Psihologica

Sunt cu siguranţă momente în care ai vrea mai mult de la tine şi chiar nu ştii cum să depăşeşti nişte dificultăţi personale pe care toţi le-am putea întâmpina: să mă înţeleg mai bine cu părinţii, să îmi fac prietenii pe care mi-i doresc, să lucrez eficient şi plăcut cu colegii, să am mai multă încredere în mine, să fiu mai motivat şi mai planificat.

Consiliere în Carieră

Există viață după facultate! Ar putea fi viața de profesionist pentru care te-ai pregătit până acum! Dacă te gândeşti să te angajezi, te putem sprijini cu informaţii despre CV, cu elaborarea scrisorii de motivaţie şi cu pregătirea interviului de angajare. Dacă vrei mai mult decât informaţii, vino cu CV-ul şi îţi oferim feedback sau facem împreună o simulare a unui interviu de angajare! Consilierii noştri în carieră te pot sprijini să găsești răspunsuri și să abordezi situația cu mai multă încredere!

Consiliere Educațională

Alegerea potrivită a studiilor universitare este o decizie grea pentru orice absolvent de liceu.
Dacă te gândeşti că nu ţi-ar strica puţin sprijin, noi îţi oferim informaţii despre facultăţile din UPB, cu specializările lor şi cu exigenţele lor de admitere. Ţi-ai putea construi chiar un traseu educaţional complet – licenţă, masterat, doctorat.

Evaluare Psihologică Computerizată

Pentru a te sprijini să afli mai multe despre tine, despre interesele tale, despre nivelul de dezvoltare a anumitor abilități, despre gestionarea emoțiilor sau tipul de personalitate, am achiziționat platforma de evaluare CAS++, care îți stă la dispoziție pentru testare. Dacă decizi să profiți de oportunitate, vei primi și un Raport de feedback individualizat care va fi ulterior discutat cu un psiholog! De asemenea, ai oportunitatea de a completa online alte două teste psihologice despre inteligența vocatională cu referire directă la ocupațiile tehnice sau analiza multifactorială a conceptului de leadership: JVIS – Jackson Vocational Interest Survey. Chestionar de orientare vocațională și profesională axat pe identificarea intereselor vocaționale și MLQ – Multifactor Leadership Questionnaire, achiziționate cu număr limitat de administrare. Așa ca e bine să dai curs invitației și să îți manifești interesul pentru completarea acestor instrumente psihologice care te pot ajuta să te cunoști mai bine și astfel să-ți valorifici mai bine resursele interioare pentru a-ți atinge maximum de potențial! Contactează-ne și înscrie-te pentru o sesiune de evaluare psihologică computerizată! Dacă decizi să profiți de oportunitate, vei primi și un Raport de feedback individualizat!